Indlæser

elekbanner.jpeg

PROFESSIONELLE GLATTEJERN, KRØLLEJERN, SPYD, CURLER, FØNTØRRE OSV. 

Et professionelt styling værktøj er vigtigt for det mest optimale hår resultat.

ID4U har gennem tiden, løbende måtte tilrette og udskifte disse ting, da tingene igennem de seneste år er blevet markant bedre rent kvalitetsmæssigt, jf. de input den profesionelle frisør har tilbagevendt med, overfor de forskellige leverandører.

ID4U er klar over at der findes mange high brands inden for dette marked, dog har ID4U valgt, kun at sælge de ting som anvendes i ID4U salonerne.

Et high brand inden for el markedet er ikke ens betydende med at kvaliteten er i top - desværre.

ID4U ved af erfaring, at tingene virker og meget sjældet fejler. Husk vi bruger el artikeler i vores daglige arbejde, hvor vi ikke kan arbejde med "noget" der kun virker halvt.

Du kan læse lidt mere praktisk og god information nederst på siden inden du gør dit eventuelle valg.

Sortering: 
Antal vist pr. side: 

FØR 1399,-

DKK 1.099,00

GHD Gold Mini Styler

GHD IV Mini Styler Glattejernet anvender den nyeste teknologi med meget smallere plader og ikke mindst en rundere...

Tilføj til ønskelisteHusk, du har to års garanti på el artikler. Du må aldrig klippe certifikatet af selve ledningen, skulle certifikatet falde af ledningen, så gemmes dette, idet garantien ellers vil bortfalde fuldt ud. Certifikatet garantere os, og ikke mindst dig, at el artikelen er "mærket" for netop at undgå et kopi produkt etc. Husk også at der skal være en gyldig kvittering for at ID4U webshop kan hjælpe dig, såfremt uheldet er "ude".

Prisen som ID4U´s prissætning for el artikler er ikke den samme, som f.eks de store hvidevare forrentninger - ID4U garantere derimod for at produktet du køber i vores webshop, ikke er en billig kopi vare. 

Vi anbefaler, at du sætter dig godt ind i hvilket produkt du køber - nogle produkter "kan mere" end andre. Se tekniske specifikationer for mere info under selve produktet. (F.eks. har diva serien adapter på stikkontakten som nemt kan skrues af, hvor der indeni findes et alm stik til EU. Dvs. du faktisk får en rejseadapter med i købet som kan anvendes i f.eks. England.)

Husk, at når du varmebehandler dit hår med feks. glattejern, føntørre, bølgejern etc. så er det vigtigt du anvender et varmebeskyttende produkt, for ikke at skade dit hår unødigt. Håret kan såfremt, du ikke anvender et varmebeskyttende produkt, risikere at spalte, tørre ud og i værste fald knække af. ID4U anbefaler altid at man anvender et varmebeskyttende produkt i forbindelse med varme påvirkning. Klik evt. her for at se varmebeskyttende produkter som er i sortimentet hos ID4U webshop.Ønskelister
HOT4U
KMS MOISTREPAIR THERAPY TREATMENT 125 ml.

KMS MOISTREPAIR THERAPY TREATMENT 125 ml.

DKK 94,50

Mere
KMS FREESHAPE 2-IN-1 STYLING + FINISHING 200 ml.

KMS FREESHAPE 2-IN-1 STYLING + FINISHING 200 ml.

DKK 94,50

Mere