Indlæser

HOVEDBUNDSPROBLEMER.

Hovebundsproblemer kan blive udløst af rigtig mange ting, problemerne kan være både fysisk betonede, men også psykisk betonede.

ID4U gennemfører altid en hovedbundsanalyse af vores kunder i salonen, for netop at få afdækket det faktiske behov, inden vi vejleder kunden omkring produkterne. Der kan efter analysen som tager få sekunder at lave, være produkter vi ikke anbefaler, herunder frisørbehandlinger, idet disse kan forringe din hovedbunds "status".

Der er tusindevis af systemer som "lover" det ene og andet. Hos ID4U anbfaler vi udelukkede de produkter vi mener er mest effektive, dog er det vigtigt man har afklaret sit behov for det mest optimale udbytte.

Hovedbundsproblemer samt forebyggelse heraf.

Der findes rigtig mange årsager til at du kan opleve, at du taber mere hår end du plejer. Normalt taber man 100 hår om dagen - dette er helt normalt. Hårtab kan være forudsaget af stress, medicin man indtager, graviditet, vitaminmangel osv. Syntes du, at du taber mere end som så er en god ide at konsultere sin læge.

ID4U anbefaler at man altid læser indlægssedlerne inden special produkter ibrugtages. Husk det er en form for medicin, som du blot ikke kan få på apoteket.

Nedenfor vises nogle af de produkter ID4U anbefaler i forbindelse med hovedbundsproblemer, samt forebyggelse deraf.

  • Bio+ (Cutrin)
  • FVS (Frisørens vital system)
  • KERASILK (Goldwell)
  • SCHWARTZKOPF

Ovenstående brands er brands som alle har super gode produkter til forebyggelse og bekæmpelse af div. hovedbundsproblemer.

Ønskelister