Indlæser

TIL TØRT HÅR.

Vinterkulde, huer og stress, kan let få dit hår til at se slidt, fedtet eller tørt ud.

Der skal ikke meget til, at forvandle et usundt og tørt hår, til et sundt hår der ikke ser medtaget ud.

Her følger 6 gode råd, der medfører et sundere hår.

1. Vask ikke hår hver eneste dag.

Det slider enormt på både hårstråene og hårbunden. Dit hår kan knække/spalte, tørre ud, og hovedbunden kan blive tør, rød og generet.

Ved at vaske håret  hver dag vænner du hårsækkene til at producere meget mere talg end det normale. Sekretets formål er at beskytte hårbunden så den ikke bliver sensibel og dermed tørrer ud. Endvidere kan det  komme til at give håret omkring hårbunden et fedtet  udseende.

Elsker du at dit hår er nyvasket hver dag, så bør du måske prøve at gå ned til hveranden dag. Faktisk bør du trappe helt ned til 2 gange om ugen. Det er sundest for dit hår. Køb evt. en dryshampoo til de dage du "springer hårvasken over". En dryshampoo også kaldet tørshampoo opløser fedt samt rester af stylingprodukter, hvorefter du lige kan genopfriske frisuren, uden at have vasket håret først.

2. Tør forsigtigt.

Når selve føntørringen skal ske, skal du sørge for at bruge et varmebeskyttende produkt for ikke at skade dit hår. For megen varme over for lang tid, kan medføre en form for 'kogning' i hårbunden. Dette kan resultere i for tørt eller fedtet hår. Derfor skal du ikke overophede føntørren når du er i området af hovedbunden. Gnid heller ikke håret for hurtigt og hårdt med håndklædet, da dette slider på  hårstrå /rødder. 

3. Styl dit hår, men overdoser ikke med stylingen.

Din frisure kan i længden være hård ved selve håret. Hvis du friserer dit hår for ofte kan det belaste både hårrødderne og selve håret. 
Et alm. elastik, som mange anvender det samme sted hver dag, kan også medføre unødige skader. 

Styling af håret kan samle skidt og snavs, som i sidste ende ikke er sundt for håret, og som i værste fald også ville kunne afgive misfarvninger i et lyst hår. Overdoser derfor ikke stylingsprodkutet. Ofte ødelægger man faktisk selve stylingsprocessen, såfremt man overdosere med produkterne.

4. Gå til frisøren.

Hvis du skal have permanentet eller farvet dit hår, så sørg for at få det gjort hos en frisør der er igang med eller som har uddannelsen. Begge behandlingsformer er kemi former, som kan skade dit hår og hovedbund ved forkert brug.

6. Undgå stress.

Dit hårs tilstand fortæller om din fysiske & psykiske sundheds status. Det er ikke kun fysisk påvirkning der kan belaste dit hår. Stress , brugen af medicin, graviditet etc. kan gøre dit hår tørt, miste sin fylde og gøre det livløst. F.eks. kan stress medføre evt. hårtab. Og det kan ske hurtigt.

Nedenstående leverandører er blot nogle af dem ID4U anbefaler dig, når du skal købe treatment/kur produkter.

  • KMS of California
  • KERASILK (Goldwell)
  • DUAL SENSES (Goldwell

Nedenfor ser du hvad ID4U vil anbefale til tørt hår.

Ønskelister
ID 2 U
D:FI Extreme Hold Styling Cream 75 g.

D:FI Extreme Hold Styling Cream 75 g.

DKK 49,00

Mere
D:FI Extreme Hold Styling Cream 150 g.

D:FI Extreme Hold Styling Cream 150 g.

DKK 75,00

Mere
D:FI D:Sculpt 75 g.

D:FI D:Sculpt 75 g.

DKK 49,00

Mere
D:FI D:Sculpt 150 g.

D:FI D:Sculpt 150 g.

DKK 75,00

Mere
D:FI D:Struct 75 g.

D:FI D:Struct 75 g.

DKK 49,00

Mere
D:FI D:Struct 150 g.

D:FI D:Struct 150 g.

DKK 75,00

Mere
DUALSENSES SCALP SPECIALIST ANTI-HAIRLOSS SERUM 8x6 ml.

DUALSENSES SCALP SPECIALIST ANTI-HAIRLOSS SERUM 8x6 ml.

DKK 75,00

Mere