Indlæser

SHAMPOO.

Frisør shampoo af den bedste kvalitet.

Her finder du shampoo til alle hårtyper og evt. hovedbundsproblemer.

Frisør ID4U anvender udelukkende godkendte hårprodukter, som oftes kun sælges hos den professionelle frisør.

Valget af shampoo har stor indflydelse på styrken af dit hår og hovedbundens sundhed, som har dirkete betydning for hvilke muligheder du har med dit hår.

Ofte skal man betragte produktkøb til hår og hovedbund på ligefod med f.eks. "medicin", som man erhverver sig i et håndkøbsudsalg på et apotek, hvor man også får en klar målrettet og professionel vejledning, tilegnet det man måtte have behov for. Det er blandt andet derfor ID4U altid anbefaler, at du handler hos en professionel frisør. Som vi siger hos ID4U: "der en grund til vores uddannelse tager 4 år"

Vi har alle vidt forskellige hårtyper og hovedbunde. Det kan derfor være svært at finde ud af hvilke produkter, der er det optimale for lige netop dit hår. I dag kan man med de rigtige produkter, give hovedbunden de bedste vilkår til netop dette.

Er dit hår farvebehandlet, eller har dit hår været under for mange kemiske behandlinger? Døjer du med hovedbundsproblemer, f.eks: fedtet/tør hovedbund, kløe/svie i hovedbunden eller fastsiddende skæl, kræver det en god vejledning, som vi er glade for at kunne give i vores saloner.

Da vi ikke har mulighed for at give dig direkte vejledning online, har vi gjort det nemt for dig at finde de produkter du har brug for. Vi har indrettet vores hjemmeside således, at du kan finde dit produkt ud fra f.eks. din hårtype, din hovedbunds tilstand, eller udfra hvilket problem du har med dit hår. 

 

Find dine foretrukne frisørshampoo produkter her.

Hvilket mærke skal du som forbruger vælge? Nedenfor ser du de fire mærker som er de fortrukne i vores saloner

  • KMS OF CALIFORNIA.

    KMS er en super god serie der stammer fra Californien. KMS er et high brand, hvor man virkelig får meget for pengene. KMS er nogle af de produkter vi anvender og sælger mest i vores saloner. KMS er et produkt der er drøjt i brug og dermed holder lidt længere end øvrige produkter.

  • SCHWARZKOPF.

    SCHWARZKOPF er verdenskendt og ikke mindst en kvalitetsmæssig god producent, som ID4U virkelig nyder gavn af. Produkterne er i en prisklasse hvor de fleste kan "følge med". Endvidere er mange af serierne herfra, drøje i brug. 

  • IDhair.

    IDhair er dem der er kendt for blandt andet ID voksen, herunder titanium, hard gold, beach gum, elements, curly.

 

Ønskelister
ID2U
D:FI Extreme Hold Styling Cream 75 g.

D:FI Extreme Hold Styling Cream 75 g.

DKK 59,00

Mere
D:FI Extreme Hold Styling Cream 150 g.

D:FI Extreme Hold Styling Cream 150 g.

DKK 85,00

Mere
D:FI D:Sculpt 75 g.

D:FI D:Sculpt 75 g.

DKK 59,00

Mere
D:FI D:Sculpt 150 g.

D:FI D:Sculpt 150 g.

DKK 85,00

Mere
D:FI D:Struct 75 g.

D:FI D:Struct 75 g.

DKK 59,00

Mere
D:FI D:Struct 150 g.

D:FI D:Struct 150 g.

DKK 85,00

Mere