Indlæser

TEAM ID4U VIBORG.

Frisør ID4U Viborg kom salonen til at hedde, efter salonen de første mange år hed "Centerfrisøren i Sct. Mathiascenteret" ved Asger J. Jensen. 

Uanset om det skal være trendy, klassisk eller praktisk - så bare sig hvordan du vil ha´ det.
Vores personale har naturligvis også altid et godt forslag til dig omkring dit hår - herunder ny frisure - farve eller lignende.


Du finder os i

Sct. Mathias Centret
Tlf.: 86 62 04 22

ÅBNINGSTIDER

Mandag - torsdag

Fredag

Lørdag

09.00 - 18.00

09.00 - 19.00

09.00 - 15.00

Der gives ikke rabatter på køb af gavekort. Endvidere kan rabatkoder / kampangekoder ej anvendes til køb af frisørbehandlinger. 

Læs mere omkring Sct. Mathias centeret nederst på siden.

 


Lidt om Sct. Mathiascenteret - Sct. Mathias Centret åbnede dørene første gang d. 19. oktober 1977.

Det daværende byråd besluttede, på baggrund af Viborgs kraftige handelsmæssige nedtur, at der skulle gives mulighed for at etablere et butikscenter i centrum, for at styrke handlen i midtbyen og i særdeleshed generelt Viborg som handelsby.

Det viste sig ret hurtigt efter åbningen, at det var en yderst fremsynet, fornuftig og god beslutning. Siden 1977 har Viborg udviklet sig kolossalt som handelsby og fremstår nu som et moderne, attraktivt, aktivt og dynamisk handelscenter for hele Midtjylland, med et hav af spændende og inspirerende butikker.

25 år slider naturligvis på enhver og alting. Derfor besluttede vores ejere - som er ejendomsselskabet DADES - i samarbejde med centerforeningen, at iværksætte en stor udvidelse og ombygning.
Dette projekt indledtes i januar 2001 og blev endelig afsluttet lige før sommerferien 2002.

I den forbindelse tog vi også navneændring fra Sct. Mathias Marked til Sct. Mathias Centret. Centret blev dermed trimmet til forbrugernes fremtidige krav og fremstår nu som et flot, monomentalt og hyggeligt indkøbscentrum for hele familien, hvor hygge, god service og indtagende butikker er de væsentligste elementer.


Derudover råder vi over ca. 600 parkeringspladser, med 3 timers gratis parkering, i og omkring centret. (Alle parkeringspladser tilhører Viborg Kommune, også i i P-kælderen under Centret).

Du finder blandt andet Meny & Imerco  i stueetagen.

Sct. Mathias Centret - Det' bare bedre her.

Ønskelister
HOT4U
KMS MOISTREPAIR THERAPY TREATMENT 125 ml.

KMS MOISTREPAIR THERAPY TREATMENT 125 ml.

DKK 94,50

Mere
KMS FREESHAPE 2-IN-1 STYLING + FINISHING 200 ml.

KMS FREESHAPE 2-IN-1 STYLING + FINISHING 200 ml.

DKK 94,50

Mere