Indlæser

TEAM ID4U AARHUS.

Frisør ID4U Aarhus kom salonen til at hedde, efter den de første år hed Centerfrisøren i Bruuns Galleri ved Asger J. Jensen.

Uanset om det skal være trendy, klassisk eller praktisk - så bare sig hvordan du vil ha´ det. 
Vores personale har naturligvis også altid et godt forslag til dig omkring dit hår - herunder ny frisure - farve eller lignende.

 

Du finder os i

Bruuns Gallerri
Mp. Bruunsgade 25

8000 Aarhus C

Tlf.: 86 76 04 22

ÅBNINGSTIDER

Mandag - fredag

Lørdag10.00 - 20.00

10:00 - 17:00


Der gives ikke rabatter på køb af gavekort. Endvidere kan rabatkoder / kampangekoder ej anvendes til køb af frisørbehandlinger. 

 

Lidt om Bruuns Galleri.

I hjertet af Aarhus finder du Bruuns Galleri. Her har man samlet en lang række af danskernes yndlingsbutikker, og Bruuns Galleri kan med garanti hjælpe dig med at finde lige præcis det, du har brug for. Butikkerne strækker sig fra modebutikker til både mænd og kvinder, små og store børn til bolig- og interiørbutikker. Bruuns Galleri har butikker med sko, tasker, smykker og andre accessories; vi har sportsbutikker, en frisør nemlig ID4U og en stor dagligvarebutik. Derudover kan Bruuns Galleri også byde velkommen i en lang række specialbutikker. 

Hvad enten du mangler en gave eller din garderobe eller dit hjem trænger til en kærlig hånd, så læg vejen forbi Bruuns Galleri. Bruuns Galleris kompetente personale står altid klar til at rådgive og hjælpe dig, ligegyldigt, om du mangler en ny frisure eller en kuffert. Det hele er samlet under ét tag, så i Bruuns Galleri tænker man ikke så meget på hverken vind eller vejr. 

Bruuns Galleri kan også byde på afslapning i en af vores 14 restauranter, hvor du kan finde alt fra asiatisk til græsk og lækre kager og kaffe. Hvis det er den søde tand der skal forkæles, og du trænger til en god gang underholdning, så har biografen Cinemaxx også hjemme i Bruuns Galleri. Her byder vi altid på den nyeste filmunderholdning på det store lærred, og du kan selvfølgelig få både popcorn og sødt. Salonen ligger lige over for Kvickly.

Ønskelister