Indlæser

TEAM ID4U FIELD´S.

Frisør ID4U Field´s åbnede i efteråret 2010.

Uanset om det skal være trendy, klassisk

Du finder os i.

Shopping center Field´s

Arne Jacobsensallé 12 - field´s shopping center plan 1 hi street.

2300 København S

Telefon 87 25 04 22

KLIK NEDENFOR SÅFREMT DU ØNSKER AT BOOKE I VESTERPORT SALONEN

 

ÅBNINGSTIDER

Mandag - fredag

Lørdag

Første og sidste søndag i måneden

10.00 - 20.00

10.00 - 17.00

10.00 - 17.00Der gives ikke rabatter på køb af gavekort. Endvidere kan rabatkoder / kampangekoder ej anvendes til køb af frisørbehandlinger. 

 

Om Field´s.

I Field’s kan du shoppe alt det, du har lyst til. Field’s har samlet en lang række af Danmarks populæreste og største butikskæder, så uanset hvad det er du mangler eller leder efter, kan du helt sikkert finde det i Field’s. 

Har du brug for hjælp til en ny computer, smartphone eller skal børnene have deres længe ventede iPad? Så er der både hjælp at hente i fx 3, Elgiganten og Telia samt ekspertrådgivning, alt efter hvilke behov du måtte have. Når din sportsgarderobe trænger til en opgradering står vores behjælpelige butiksassistenter klar til at hjælpe dig med at finde lige præcis det udstyr, du har brug for. Hvad enten du mangler nye løbetights, håndboldsko, tennis- eller fodbolde, står vores kompetente personale klar til at hjælpe dig. I Field’s har vi også en lang række modebutikker, både til mænd, kvinder, børn og unge – og her kan du finde alle de nyeste trends, et klassisk jakkesæt, tøj og sko til børnene og accessories i alle former og størrelser. Derudover finder du også frisør ID4U, som altid er klar med inputs til en ny smart frisure eller andre frisørtekniske spørgsmål.

I Field’s finder du også en lang række boligbutikker. Så når boligen trænger til en friskt pust, kan vi med garanti hjælpe. Du finder også diverse dagligvarebutikker, lige fra superbutikken Bilka til Magasins raffinerede mad- og vinhandel samt en række kiosker og slikbutikker, og glem ikke at slå vejen forbi en af vores chokoladebutikker når den søde tand trænger til forkælelse, eller hvis du mangler en spiselig gave til en du holder af.  Herud over finder du Bilka på plan 0.

Shopping har aldrig været nemmere. I Field’s finder du alt hvad dit hjerte begærer. Fra beklædning og personlig pleje til interiør og elektronik, samt smykker og tasker, legetøj og dagligvarer. 

Metro stationen Ørestad ligger lige ved døren. Husk også, at prøve vores "nye" biograf i field´s  -  Nordisk film A/S.


Velkommen i Field’s! Lad shoppingen begynde!

Ønskelister
HOT4U
KMS MOISTREPAIR THERAPY TREATMENT 125 ml.

KMS MOISTREPAIR THERAPY TREATMENT 125 ml.

DKK 94,50

Mere
KMS FREESHAPE 2-IN-1 STYLING + FINISHING 200 ml.

KMS FREESHAPE 2-IN-1 STYLING + FINISHING 200 ml.

DKK 94,50

Mere