Indlæser

HH SIMONSEN

OM HH SIMONSEN

PROFESSIONAL STYLING TIL KRÆSNE KVINDER

HH Simonsen blev skabt i Skærbæk i 2002 af tre frisører med en mission om at gøre lækre styling-redskaber tilgængelige for alle. I dag holder vi stadig til i det sønderjyske, hvor vi har vores lager, og hvor de fleste af vores medarbejdere opholder sig til dagligt.

Det startede med et krøllejern, og i dag består sortimentet af ti krøllejern samt en række føntørrere og glattejern. Der er også kommet hårprodukter til, og vi er stolte over at være et af de foretrukne brands for både professionelle og privatforbrugere. Vi udvider og udvikler løbende vores sortiment med lækre styling-produkter og –redskaber til kvinder, der sætter pris på kvalitet. Udover at tilbyde egne produkter samarbejder vi bl.a. med amerikanske Joico, som er et af branchens mest anderkendte mærker inden for hårprodukter. Under ’hårprodukter’ kan du se udvalget af Joico-produkter.

For mere information omkring HH Simonsen kig da nederst på denne side.

 

SHOW THEM

HH Simonsen er for kvinder, som elsker følelsen af luksus og forkælelse i hverdagen – men som ikke gider spinke og spare for at få råd til produkter i en god kvalitet. Vi ved, hvad en god hårdag betyder. At håret spiller en afgørende rolle for, hvordan vi har det, når vi ser os i spejlet. Derfor har vi gjort det til vores mission at hjælpe kvinder og mænd med at blive den bedste version af sig selv, så du kan møde både spejlet og omverdenen med selvsikkerhed. Den mission opsummeres i opfordringen: SHOW THEM.

DANSK KVALITET

Det er vigtigt for os, at kvaliteten på vores produkter er i top, og at de opfylder alle de krav, som professionelle og privatforbrugere har til deres styling-redskaber. Alle vores produkter udvikles i samarbejde med førende frisører, og vi arbejder løbende på at forbedre dem. Vi lægger stor fokus på komfort og funktionalitet og mindre på fancy design-detaljer – det sidste er en af grundende til, at vi kan holde priserne på et relativt lavt niveau.

Ønskelister