Indlæser

REFECTOCIL.

RefectoCil, et af verdens mest brugte og anerkendte farve produkter til bryn og vipper

RefectoCil er det mest eftertragtede på markedet, når det omhandler farve og vedligehold af bryn og vipper. Gennem tiden kunne kun frisører og kosmetologer verden over, købe dette enestående produkt. Nu er det alle mands eje, såfremt man selv ønsker at friske bryn og vipper op.

Vær opmærksom på følgende:

RefectoCil farverne findes i mange forskellige toner/farver, men de har alle det til fælles, at de skal blandes med beize(Oxidant creme) for at farven kan aktiveres. Dette aktiverer farven til bryn og vipper så denne kan trænge ind i håret og efterlade farven.

Det er meget vigtigt at den vedlagte brugsanvisning/indlægsseddel læses igennem inden du taget produktet i brug.

Følger man brugsanvisningen slavisk (ret enkelt), så er man med RefectoCil tilsikret et super godt farveresultat.

Men husk, uden oxydandt kan farven ikke anvendes.

Vi vedlægger gratis papir til afdæning af dine øjne, du får altså papir med til 5 gange farening af vipper. Ønsker du ekstra papir kan dette tilkøbes her i shoppen.

Se vores vejleding & film nederst på denne side, men husk som tidligere nævt ALTID at læse indlægssedlen der følger produktet i æsken.

Refectocil er et af markedets mest high brandede øjen/vippe farve produkter. Det giver et enestående resultat, så længe du blot følger anvisningen i pakken på Oxidanten samt selve farven. Man skal have de to nævnte komponenter for farven kan trænge ind og blive siddende i hårstået.


Vejleding:

 

Fjern skånsomt alt gammel makeup fra det område du skal farve. Dette er meget vigtigt. Vipperne og øjenbrynene skal være helt fedtfri og tørre, for at opnå det optimale farveresultat.

 

Find 2 stk. Vippeformater frem.

Blandingen af Oxidant og farve påføres nederste øjenlåg og på undersiden af vippeformaterne med underlagscreme RefectoCil Creme 3%.

 

For at hindre der kommer farve på selve huden, så skal man forsigtigt fastne 1 stk. vippeformat under hver af vipperne. Man kan evt. smøre lidt alm. håndcreme eller lignendepå huden under øjet under, så vippeformatteren sidder godt fast og ikke glider af.

 

Selve blandingen:

Umiddelbart før farvningen, røres 2 ml. farve og 10 dråber Oxidant 3% sammen. Bland det sammen med den lille hvide farve stav der er med i farve æsken. Blandingen skal være pasta agtig i dens konsistens.


Farvning.
Når du har lukket det ene øjne, påføres farven på vippen med farvestaven, indtil vippen er fuldstændigt dækket af farve. Vi anbefaler du tager et øje ad gangen (nemmest er såfremt du har en hjælpende hånd ved din side, da du så kan få ordnet det hele i en arbejdsgang.)

 

Derefter påføres den samme eller anden farve på øjenbrynene.


Trækketid. 
5-10 minutter, afhængig af den ønskede intensitet. 

Rengøring af øjenbrynene. 
Efter trækketiden, fjernes den overskydende farve med en stykke tørt vat, for herefter at gøre hele området rent med lunkent vand, med hjælp af et stykke vat.

 

Såfremt der skulle risikere at komme farve på huden, fjernes misfarvningen hurtigt og forsigtigt med RefectoCil Color Cleanser eller alm. Vand og sæbe (der skal skubbes lidt).

 

Får du farven på tøjet, er det bedst med det samme, at give farvepletten en gang hårlak, lad lakken tørre ind og så i vaskemaskinen, dette er en hjælp vi selv anvender i salonen såfremt vi får farve på vores tøj. Dette hjælper som regel til at pletten går væk.

 

Du må ikke bruge Color Cleanser direkte på vipperne og lige omkring selve øjet.

Rengøring af vipperne:

 

Efter endt trække tid fjernes vippeformaterne forsigtigt. Samme fremgangsmåde som du gør brynene rene mht. først et stykke tørt vat til at fjerne farvelaget så godt som muligt, hvorefter et stykke fugtigt vat anvendes, til at dræne det sidste farvelag væk.


HUSK ALTID AT LÆSE DEN VEJLEDING DER LIGGER VED PRODUKTET INDEN DU GÅR I GANG MED NOGET.

Ønskelister