Indlæser

TREATMENT OG KUR SYSTEMER.

Frisør treatment og kur af den bedste kvalitet.

Her finder du treatment og kur til alle hårtyper og evt. hovedbundsproblemer. Frisør ID4U anvender udelukkende godkendte hårprodukter, herunder treatment/kur, som oftest udelukkende sælges hos den professionelle frisør.

 

Forkæl dit hår med den rette kur og treatment.

Tit og ofte kan det være svært selv at skulle afdække ens eget kur / treatment behov, idet hovebunden, samt hår strukturen er en stor del af frisørens vejledning overfor kunden, der ønsker at købe en kur/treatment. Når man køber kur/treatment, er det vigtigt man sporer sig grundigt ind på sit behov, for ikke at smide penge ud af vinduet. 

Er dit hår farvebehandlet, permanent behandlet, skadet af for meget sol, klor fra poolen på ferien, afblegning , for mange gentagne kemi behandlinger etc, og har du f.eks. fedtet hovedbund, tør hovedbund, kløe i hovedbunden, svie i hovedbunden, drys fra hovedbunden eller fast siddende skæl på hovedbunden?

Man kan naturligvis også bare købe super billige produkter i supermarkedet. Her kan man desværre tilkøbe sig noget, som faktisk slet ikke er til gavn for ens hårtype, og din hovedbund. I værste fald kan det forværre ens hårs tilstand, herunder farve samt hovedbund.

 

Kendte brands indenfor kure og treatment systemer. Find din foretrukne frisør kur og treatment her.

Hvilket mærke skal du som forbruger vælge? Nedenfor ser du de tre mærker som hitter højest i vores saloner - og ikke mindst som "hitter" højt inden for frisørbranchen.


 • KMS OF CALIFORNIA.
  KMS er en super god serie der stammer fra Californien. KMS er et high brand, hvor man virkelig får meget for pengene. KMS er et af de produkter vi hos ID4U sælger og anvender mest i salonerne. KMS er et produkt der er drøjt i brug og dermed holder lidt længere end øvrige produkter. KMS tester IKKE på dyr. 

 • SCHWARZKOPF.
  SCHWARZKOPF er verdenskendt og ikke mindst en kvalitetsmæssig god producent, som ID4U virkelig nyder gavn af. Produkterne er i en prisklasse hvor de fleste kan "følge med". Endvidere er mange af serierne drøje i brug.

 

Vælg kur/treatment efter din hårtype.

Kender du ikke mærket du ønsker? ja, så anbefaler ID4U at du anvender funktionen "efter hår type" hvilket vil guide dig direkte til de produkter, som ID4U vil anbefale lige netop dig og ikke mindst dit hår.

Ofte skal man betragte produktkøb til håret /hovedbunden på ligefod med f.eks. "medicin" som man erhverver sig i et håndkøbsudsalg på et apotek, hvor man også får en målrettet og proffessionel vejledning, tilegnet det man måtte have behov for, hverken mere eller mindre. Derfor er det ID4U altid anbefaler, at du handler hos en proffessionel frisør, feks. hos ID4U.

Som vi siger hos ID4U, så er der en grund til vores uddannelse tager 4 år.

Nedenstående er blot et udpluk af de brands du kan finde i webshoppen.

 • KMS
 • GOLDWELL
 • SCHWARTZKOPF
 • IDhair
 • BIO+ (CUTRIN)
 • TIGI
 • ZENZ
 • REVLON
 • FVS (FRISØRENS VITAL SYSTEM)


Nedenfor findes alle produkter der forhandlese af ID4U inden for kur/treatment systemer i webshoppen. Brug værktøjet til, at spore dig mere ind, såfremt du er i tvivl.

Ønskelister