alter-ego

High-performance produkter i alle afskygninger. Et anerkendt og autentisk brand, med nogle virkelig lækre produkter.

Alter Ego Produkter
alter ego
barberstation
barberstation

Barberstation er ikke bare en produktline, men 4 barbershops og et Akademi. Produkterne er udviklet med fagligindsigt, erfaring og inspireret af den klassiske barbershop stil med lidt kant. Et fornuftigt produkt, til en fornuftig pris.

Barberstation Produkter
alter-ego

Modern nordisk brand med en masse at byde på. Alt er vegansk, parabenefrit, ikke testet på dyr og produceret i Sverige. Kvalitet fra den svenske natur.

Disp Produkter
disp
FFØR Logo

Milijøbevidst, Transparent, 100% veganer og-mishandlingsfrit. FFØR tror på naturlig skønhed, smukt og velplejet hår der understøtter selvudfoldelse

FFØR Produkter
goldwell
goldwell

Goldwell har været ved at genopfinde sig selv, og sit brand. Den nye målsætning for alle frisørartikler. At nå udover alle dine forventninger. Et effektivt, innovativ og professionelt brand der skaber resultater.

Goldwell Produkter
ice-cream

Ice Cream er Inbrya’s behandling og pleje serie. Ved første blik en sjov og farverig produktline. Men i praksis en funktionel, sikker og effektiv produktserie, der understøtter dig som professionel.

Ice Cream Produkter
ice-cream
alter ego
alter-ego

Ligesom Ice Cream ovenover, er resten af Inebrya’s produkter skabt til at understøtte dig og dit håndværk. Så udover at være funktionel, sikker og effektiv, kan du også forvente dig et innovativt og alsidigt brand. Her mangler der intet.

Inebrya Produkter
joico

Smukt hår skinner og er farverigt. Smukt hår har en ubenægtelig energi og livskraft bag sig. Det er glæden bag sundt hår, og Joico vision.

Joico Produkter
joico
pur

Et organisk brand, med fokus på det grønne. Pur frisørartikler er sulfatfri, silikonefri, parabenefrit og veganervenligt. Her er der virkelig investeret tid og penge i både at være god mod miljøet og skabe et kvalitetsprodukt af højkaliber, til en lav pris.

Pur Hair
pur
merican-crew

High-performance produkter i alle afskygninger. Et anerkendt og autentisk brand, med nogle virkelig lækre produkter.

American Produkter
merican-crew