Pris Filosofi

Hos frisør ID4U syntes vi selv, at priserne er i bund. Man skal huske Frisør ID4U udelukkende arbejder “under” en overenskomst – hvilket naturligvis koster penge. Hos ID4U siger vi “nej tak” til social dumping. ID4U støtter år efter år, flere lokale, samt større velgørenheds organisationer. ID4U har gennem årene blandt andet støttet knæk cancer.

ID4U´s bookingpriser finder du i onlinebooking – bemærk, at der er behandlinger hvor prisen er en fra pris.

Drop In Priser

Bruuns Galleri

Dameklip uden tid: 415,-
Herreklip uden tid: 400,-
Børneklip tom 12 år: 315,-

Alle priser i Drop in er inkl. vask/føn

Bjerringbro

Dameklip uden tid: 355,-
Herreklip uden tid: 299,-
Børneklip tom. 12 år: 235,-

Alle priser i Drop in er inkl. vask/føn

Husk såfremt du vælger drop in konceptet at du kan risikere ventetid – ID4U anbefaler man booker tid så frem man SKAL klippes.

Onlinebooking Aarhus


Onlinebooking Bjerringbro

INGEN FASTE PRISER FOR FARVEBEHANDLING

ID4U kan desværre aldrig oplyse en fast pris for en farvebehandling, telefonisk – en “fra” pris kan dog oplyses. Farveprisen afhænger af længde – tykkelse og ikke mindst hårets tilstand, herunder, om håret er porøst, tidligere farvebehandlet, hvilket kan betyde, at en mulig ekstra behandling skal til, for at opnå det ønskede resultat.

EKSTRA BEHANDLING & OPRETNING AF HJEMMEFARVNING

Endvidere er der ofte en ekstra behandling forbundet med kunder, der kommer til salonen og som selv har været igang derhjemme med f.eks. hjemmefarve, hvor resultatet er blevet langt fra det ønskede – alt i alt hvor det er endt ud i et uheldigt resultat. Her er det svært for vores personale uanset erfarenhed, at spore sig ind på hvad der er brugt af kemi etc.

HVILKEN KEMI HAR DU I HÅRET?

Skifter du frisør og har fået kemibehandlet dit hår, er det altid en god ide at spørge om du må få dit kemi kort med – dette gør det meget nemmere for den næste frisør, der skal igang med en tilsvarende behandling. Farveteorien er et “kompliceret” stykke i uddannelsen, hvorfor denne også tager 4 år at gennemføre.