Drop In Priser

Husk såfremt du vælger drop in konceptet at du kan risikere ventetid – ID4U anbefaler man booker tid så frem man SKAL klippes

 

Dameklip uden tid:

335,-
Herreklip uden tid:

279,-
Børneklip tom. 12 år:

215,-

Børneklip tom. 0-4 år:

210,-

Alle priser i Drop in er inkl. vask/føn  

INGEN FASTE PRISER FOR FARVEBEHANDLING

ID4U kan desværre aldrig oplyse en fast pris for en farvebehandling, telefonisk – en “fra” pris kan dog oplyses. Farveprisen afhænger af længde – tykkelse og ikke mindst hårets tilstand, herunder, om håret er porøst, tidligere farvebehandlet, hvilket kan betyde, at en mulig ekstra behandling skal til, for at opnå det ønskede resultat.

EKSTRA BEHANDLING & OPRETNING AF HJEMMEFARVNING

Endvidere er der ofte en ekstra behandling forbundet med kunder, der kommer til salonen og som selv har været igang derhjemme med f.eks. hjemmefarve, hvor resultatet er blevet langt fra det ønskede – alt i alt hvor det er endt ud i et uheldigt resultat. Her er det svært for vores personale uanset erfarenhed, at spore sig ind på hvad der er brugt af kemi etc.

HVILKEN KEMI HAR DU I HÅRET?

Skifter du frisør og har fået kemibehandlet dit hår, er det altid en god ide at spørge om du må få dit kemi kort med – dette gør det meget nemmere for den næste frisør, der skal igang med en tilsvarende behandling. Farveteorien er et “kompliceret” stykke i uddannelsen, hvorfor denne også tager 4 år at gennemføre.