Skal, Skal ikke?

HVAD ER DROP IN HOS ID4U?

HVAD SKAL JEG VÆLGE? DROP-IN ELLER SKAL JEG BOOKE EN TID?

Drop-in, er når du kommer forbi salonen, for at se om der er en tid lige nu og her, til klip, farve eller anden form for frisørbehandling, som ID4U udbyder.

Er der ikke en tid ledig – ja, så er konceptet blot, at du må sætte dig i salonen og vente. Man kan desværre ved evt. ventetid ikke gå på shopping etc. , idet salonen, får svært ved at styre tiderne. Det er lidt det samme, som når man går på større salgssteder hvor man blot “trækker et nummer”. Vi ved det med at vente, for nogle af vores kunder, kan være generende, hvilket vi kun kan beklage – men husk, det er dét som er med til at prisen er lavere, end ved en booket tid.

I ventetiden kan du frit benytte dig af det læsestof der ligger i salonen, samt nyde kaffe “nespresso”/the/vand/frugt. Endvidere er der gratis WIFI hos ID4U.

ID4U kan ikke oplyse telefonisk, omkring ventetiden i drop-in, og hvem som klipper/farver i drop-in, da dette “billede” hurtigt kan ændre sig, alt efter presset i salonen.

Skal du klippes eller have en anden frisørbehandling hos ID4U, og vil du være SIKKER på, at vi har tid, så opfordrer ID4U til at man booker sig en tid online eller via telefon.